Recept voor suikervrije chocolade
Recept voor suikervrije chocolade
Nodig;
- pakje santen
- 200 gram cacaopoeder
- 250 gram kokosolie met geur(evt. een gedeelte varvangen door ossewit)
- 3 eetlepels appelstroop(of evt. honing, ahornsiroop);alles naar smaak aan te passen
- 200 gram extra vulling(gehakte noten,sesamzaad,lijnzaad,kokosrasp,kokosmeel,rozijnen,dadels enz)
- 4-6 druppels etherische olie; bijv. kaneel, sinaasappel,pepermint
Werkwijze;
- smelt in een pan de santen en de kokosolie en ander vet
- voeg dan de cacao, de appelstroop en de vulling toe;op het laatst de etherische olie
- glad roeren en in een grote platte bak storten
- af laten koelen en min. 12 uur in de koelkast plaatsen
- daarna aan stukjes snijden/hakken/steken
- bewaar de chocolade in de koelkast(goed verstoppen; anders is het heel snel op)
Contact
Bezoekadres:
Dr S de Bruineplein 9
3904 CX Veenendaal
info@slagerijvandergeer.nl
0318-525391
06-13869993