Slagerij van der Geer

0 Producten in uw mandje

Over ons

DSC00808

Wij zijn een puur ambachtelijke slagerij in de ruimste zin van het woord. Wij verkopen vlees met een duidelijke herkomst. Alle vleesprodukten worden in onze eigen slagerij gemaakt;wij verkopen geen vleesprodukt dat van derden afkomstig is. Daardoor kunnen we ook een garantie geven wbt de inhoud en de herkomst.

Lees meer..

Webshop

slagerij 2

Alle produkten die we verkopen staan in onze webshop. Gebruik de zoekfunctie om een produkt te zoeken; typ een gedeelte van het woord in. De aantallen en hoeveelheden kunt u aanpassen naar uw eigen wens. Dat wordt winkelen van uit uw stoel. Veel plezier. De meeste produkten kunnen of zijn ingevroren.Er zijn diverse bezorgmethodes;héél Nederland kan genieten van onze pure produkten!

Ga naar de webshop

Contact

IMG 20150326 072010

Als u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op via de mail of per telefoon. Wij beantwoorden uw vraag zsm. Per telefoon werkt het beste;krijgt u geen gehoor spreek dan gerust de voicemail in. Wij bellen u dan zsm terug. Op maandag zijn we gesloten; we zijn dan wel per mobiel bereikbaar. U kunt ons ook whatsappen.

Neem contact op