Slagerij van der Geer

0 Producten in uw mandje

Welkom bij Slagerij van der Geer

Eerlijke produkten gemaakt van Puur Natuurvlees afkomstig van dieren die altijd buiten lopen!

  • medicijnvrij(dus ook antibioticavrij!)
  • E-nummervrij
  • suikervrij
  • glutenvrij
  • granenvrij
  • sojavrij
  • lactosevrij
  • bijna alles koemelkvrij

Pakketservice aan huis in Nederland & België. Zie verzendopties onderaan in de webshop.

Over ons

DSC00808

Wij zijn een puur ambachtelijke slagerij in de ruimste zin van het woord. Wij verkopen uitsluitend vlees met een duidelijke herkomst van dieren die buiten geleefd hebben en geen medicijnen hebben gehad(zie 'Herkomst') Alle vleesprodukten worden in onze eigen slagerij gemaakt;wij verkopen geen vleesprodukt dat van derden afkomstig is. Wij laten die produkten zo puur mogelijk met de minste toevoegingen. In onze webshop staat bij elk produkt wat er toegevoegd is. Daardoor kunnen we ook een garantie geven wbt de inhoud en de herkomst van onzer producten.

Lees meer..

Webshop

slagerij 2

Alle produkten die we verkopen staan in onze webshop. Gebruik de zoekfunctie om een produkt te zoeken; typ een gedeelte van het woord in. De meeste aantallen en hoeveelheden kunt u aanpassen naar uw eigen wens. Als u een ander gewicht of aantal wilt bestellen dan kunt u dat vermelden bij de opmerkingen aan het slot van de bestelling. Bij elk produkt wordt een toelichting gegeven over de herkomst en wat er evt. toegevoegd is. Dat wordt winkelen van uit uw stoel. Veel plezier. De meeste produkten kunnen of zijn ingevroren.Er zijn diverse bezorgmethodes;héél Nederland kan genieten van onze pure produkten!

Ga naar de webshop

Contact

IMG 20150326 072010

Als u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op via de mail of per telefoon. Wij beantwoorden uw vraag zsm. Per telefoon werkt het beste;krijgt u geen gehoor spreek dan gerust de voicemail in. Wij bellen u dan zsm terug. Op maandag zijn we gesloten; we zijn dan wel per mobiel bereikbaar. U kunt ons ook via Whatsapp contact leggen; 06-13869993

Neem contact op