Slagerij van der Geer

0 Producten in uw mandje

Heideschapenvlees

Heideschapenvlees

Heideschapen lopen altijd op de hei of in heide gebieden. Het is een speciaal ras schaap. Ze zijn uitermate geschikt om helemaal in de natuur te kunnen leven.

Ze krijgen geen bijvoer,geen medicijnen,er wordt geen kunstmest gestrooid in het gebied en geen pesticiden gebruikt tegen onkruid ed. Ze krijgen alleen een kuur tegen wormen. Dat is gebruikelijk voor dieren die onder deze omstandigheden leven. Ze worden ook verplicht (vanuit de overheid) gevaccineerd tegen Q-koorts.

Het vlees is vrij mager en heel vol van smaak. Het gaat een beetje richting het wild. Het ziet er ook donkerder uit dan normaal lamsvlees. Het is absoluut niet sterk van smaak.

Dit vlees is zuiver en  licht verteerbaar. Er zijn genoeg mensen die rundvlees niet kunnen verdragen,maar goed reageren op schapenvlees. Het proberen waard.

Als u slechte ervaringen heeft met eerder lamsvlees in restaurants bijv. dan zou u dit vlees eens moeten proberen. Probeer maar eens een biefstuk of ander mager vlees.

De specifieke smaak van vlees zit vooral in het vet van het dier; dus mager vlees is meer neutraler van smaak.

Kijk in onze webshop voor het ruime aanbod Heideschapenvlees; biefstuk,hamburgers,gehakt,shoarma enz.heideschaapheideschaap 2heideshaap 1heideschaap2

Contact

Bezoekadres:
Dr S de Bruineplein 9
3904 CX Veenendaal

info@slagerijvandergeer.nl
0318-525391
06-13869993