Slagerij van der Geer

0 Producten in uw mandje
Wegens vakantie zijn we DV gesloten van 5 augustus t/m 2 september.

Hereford Graasrundvlees grasgevoerd

Hereford Graasrund

Hereford is Engels runderras dat bekend staat om zijn bijzondere zuivere vleessmaak. Het vlees bevat wat meer intermoleculair vet wat de lekkere ouderwetse volle rundvleessmaak veroorzaakt.

Door dit vet bakt het vlees ook lekker bruin en krijg je een lekkere jus. Daarnaast is dit vet van grasgevoerde koeien ook nog eens goede voeding voor je lichaam. Belangrijke voedingstoffen worden opgeslagen in het vet bijv. vitamine A & D.

Deze runderen lopen altijd in natuurgebieden in Nederland; dag en nacht. Ze zijn 100 % grasgevoerd; echt puur natuurvlees dus!!!!

Enkele gebieden zijn:De duinen van Ameland,uiterwaarden Arnhem,Overijssels landschap Dalfsen,natuurgebied Slochteren & het Reestdal.

Ze leven helemaal in het wild. Ze krijgen dus geen bijvoer en medicijnen. Er wordt geen kunstmest gestrooid en niet gespoten met pesticiden tegen onkruid e.d..

De runderen die wij verwerken worden geleverd door André Woertink,veehandelaar te Balkbrug. Hij haalt de dieren op bij de boer of terreinbeheerder en ziet zo de leefomstandigheden.Hij vervoert zelf de dieren naar het slachthuis Willemsen te Druten. Daar worden de dieren rustig geslacht,uitgebeend en gevacumeerd. Daarna wordt het vlees bij onze slagerij bezorgd. We versnijden dus het vlees zelf tot gewenste snit. Alles wat aan het dier koe zit(dus ook organen,vet,botten ed.) verkopen/verwerken we in onze slagerij. Dit mede uit respect voor de schepping; niets weggooien. Alles heeft een bestemming. Zodoende kunnen we dus 100% garanderen wat voor rundvlees we verkopen en hoe de dieren gehouden zijn.

Hieronder enkele foto's van dieren die we verwerkt hebben. Altijd 100% grasgevoerd!

 DSC00800

hereford AndreDSC00806

 

Contact

Bezoekadres:
Dr S de Bruineplein 9
3904 CX Veenendaal

info@slagerijvandergeer.nl
0318-525391
06-13869993