Recept suikervrij ijs
Recept voor ijs(suikervrij,glutenvrij en koemelkvrij)
Nodig:- blender + spatel of staafmixer
- blikje Puur Natuur kokosmelk 200 ml
- ca. 250 gram diepvriesfruit naar keuze
- evt. 1 halve banaan
Werkwijze:Blender:
Ledig het blikje geschudde kokosmelk in de blender;zet de blender aan en voeg de banaan toe.
Voeg nu het diepvriesfruit toe; eetlepel voor eetlepel net zolang tot het ijs dik genoeg is.
Zorg dat het fruit na elke lepel goed weggewerkt is voordat de volgende lepel toegevoegd wordt.
Staafmixer: ledig het blikje geschudde kokosmelk in een hoge kom;voeg de banaan en het diepvriesfruit toe; pureer alles met de staafmixer.
Het ijs direct na het maken opeten of max. een half uurtje in de diepvries bewaren.
Het ene fruit is zoeter dan het andere;dat bepaalt dus ook de zoetheid van het ijs.
Veel succes.
Contact
Bezoekadres:
Dr S de Bruineplein 9
3904 CX Veenendaal
info@slagerijvandergeer.nl
0318-525391
06-13869993