Slagerij van der Geer

0 Producten in uw mandje

Recept ijs

Recept voor ijs(suikervrij,glutenvrij en koemelkvrij)

Nodig:- blender + spatel of staafmixer

         - blikje biologisch kokosmelk 200 ml

         - ca. 250 gram biologische diepvriesfruit naar keuze

         - evt. 1 halve banaan

Werkwijze:Blender:

Ledig het blikje geschudde kokosmelk in de blender;zet de blender aan en voeg de banaan toe.

Voeg nu het  diepvriesfruit toe; eetlepel voor eetlepel net zolang tot het ijs dik genoeg is.

Zorg dat het fruit na elke lepel goed weggewerkt is voordat de volgende lepel toegevoegd wordt.

Staafmixer: ledig het blikje geschudde kokosmelk in een hoge kom;voeg de banaan en het  diepvriesfruit toe; pureer alles met de staafmixer.

Het ijs direct na het maken opeten of max. een half uurtje in de diepvries bewaren.

Het ene fruit is zoeter dan het andere;dat bepaalt dus ook de zoetheid van het ijs.

Veel succes.

Contact

Bezoekadres:
Dr S de Bruineplein 9
3904 CX Veenendaal

info@slagerijvandergeer.nl
0318-525391
06-13869993